söndag 20 januari 2013

göra det enkelt för sig

nej. det blev inget giftemål.
för mörkt.
Vi vill ha sol! sol när man kommer hem från jobbet om sommarkvällarna, sol de få bleka dagarna på vintern. Sol för att kunna odla ordentligt. Så, vi letar vidare. kräsna som vi är.

Nu är det slut på hönsens lyckliga liv, i ett halvår gick det men nu har det hittat hit en hök som tog kål på en av faverolledamerna. När ändå död tydligen stod på schemat tog vi tag i saken och slaktade en höna som visst blivit tupp och två överflödiga kaninflickor. Så nu är det ordning och reda och vi är redo för våren. om en månad är det dags för kaninparning igen!!

Ibland får jag frågan. och ibland undrar jag själv. varför vi inte gör det lite mer enkelt för oss. Visst hade vi kunna bo i en lägenhet eller så och ägnat oss åt . ja vad vi nu skulle ägna oss åt? vad gör man om man inte har något att göra liksom? jo jag hade nog hittat på något, men oj vad jag hade saknat.
vi vill ju båda bara mest pyssla. Pyssla med träbitar, pyssla med djur, pyssla med odlingar. det är där vi hittar mest tillfredsställelse.

Han faktiskt med att titta på en markbit till men det var helt omringad av hus. kändes inte heller bra ;)2 kommentarer:

  1. Nää, Veronica. Nu har jag bott i lägenhet i stan i fem år och det finns så himla lite att göra. Jag mår lite dåligt varje vår och längtar. Efter hus, efter Orust,efter havet efter påskliljor och ängsblommor, efter odling och lammungar. ALLT sådant saknar jag. Till och med vintrarna får mer tjusning när man inte är omringad av asfalt och avgaser och tusen människor. MEN, nu är jag snart färdigutbildad. Mot jobb och mot framtida hus :) Lycka till med letandet, hoppas att ni hittar rätt snart

    /Anna H

    SvaraRadera
  2. Tack! och välkommen ut hit!

    SvaraRadera