söndag 16 januari 2011

man kan tala om vädret

Jo dystrare och gråare lär det väl inte bli. Men jag är helnöjd. fast jag fick promenera långpromenaden 2 gånger idag när vi inte hittade Fs bästa vante, men längst bort uppsatt på en snöpinne på isvägen satt den.

Man kan göra gråa dagar mera rosa med hemmagjort lördagsgodis.

Ännu har jag inte lyckats ta någon bild på hälleviksstrand i VACKER rosa vinterskrud. Jo det är faktiskt väldans rosa när det är fint härute. jag hänförs och glömmer kameran.

Nä S tyckte inte om det. han höll för öronen och sprang till skogs. det var ju bara uppfriskande. säger jag.

Och där hittade jag ett objekt jag bara var tvungen att fota, kände mig så arty, och skulle fånga känslan av hoppochförtvivlanensamhetångestvadduvill men jag är inge bra på att ta kort så det blev bara en blek ballong i taggbuske. och sedan dog kameran precis när tony tyckte den var skitspännande och nosade på den.

och så struntade vi i att köpa hyllor på ikea och tänkte på det där att inte konsumera i onödan och byggde egna från spillvirke S konkat med sig på färjan hem. Bra att ha är bra å ha.

2 kommentarer:

  1. Trodde först det var falukorv ni skar upp men det är väl marsmalloven från River cottage eller?
    Ha en härlig dag, blir nog inte en sådan grå dag idag heller. Vi hade en vårpromenad på Henån igår. Bilder på min blogg.

    SvaraRadera
  2. nä falukorv är inte godis. och inte heller så fint som på river cottage. men nästan hemma gjort men med e-nummer. hade dåligt med rödbetor.

    SvaraRadera