lördag 21 januari 2012

skatter


Vi gjorde skattjakt för hundarna här om dagen jag och F. Det var första gången för Tony, la ett litet litet spår med massor av ost vid klöven. Han kände blodlukten på spåret direkt och tyckte det var intressant men fattade inte riktigt först att jag var med på noterna att han faktiskt skulle följa, men sen så gick det jättebra! Patrik älskar att spåra, det är bara jag som vart dålig på att lägga några. Men förhoppningsvis snart, skogen runt knuten..


F fyller fickorna med skatter. om man är 3,5 har man tung overall.

Jag funderar mest över skatter. Hur mycket F-skatt och A-skatt det kan bli i år. och om det blir något över sedan.

6 kommentarer:

 1. Ja skatter är sådär lagom kul tt betala, men de behövs ju i slutändan...

  Ja Hanna kan, men hon och Martina blir lite för bra på att älta allt hela tiden för mig. Det kan hända att hon hade fungerat bättre med annat sällskap... :P

  SvaraRadera
 2. betalar man skatt så tjänar man några pengar åh, det skulle inte sitta fel nu. :)

  Nä ibland blir det bara för mycket med alla tre. då blir det P1 istället.

  SvaraRadera
 3. Svar
  1. ja, det värmde i hjärtat att hitta dem där!

   Radera
 4. Skatter är härligt! Barnskatter pratar jag om nu... Jag och stora tjejen var sak-letare härom veckan faktiskt. Jaq hittade inget av intresse, men dottern fann både en gammal sönderrostad kaffekittel utan pip, och en hoplimmad liten porslinskopp, ute i skogen!

  Du är ju sugen på faverolle... De ruvar ju inte, men nu har jag ändock en höna som lagt sig. (hon har läst på dåligt om vad som gäller för hennes ras tror jag) Det kanske vore ngt för dig sedan, ruvhöna med kycklingar??

  SvaraRadera
  Svar
  1. wow!!ja jättesugen på en ruvande faverolle!! men hon är inte för tung och krossar äggen eller hur det fungerar? ja du får väl se om hon är något duktig!!

   Radera