lördag 11 februari 2012

det är lördag och kall blåsig gråtrist februari

vi samlade in några av veckans hyrahusförslag.

det här stället kanske vi kan få hyra, inflytt direkt det är ju ett plus, minus är att det nog bara handlar om ett år. och att det bli ganska dyrt.
och detta stället som är tillsalu, dyrt, men om man jämför med att hyra så blir det ju ungefär samma. det är lite lite mark så vi tänker oss att det kan vara trevligt att bo i och pyssla med tills vi hittar rätt. (halmbalshuset ni vet)
 I morgon kollar vi på ett till ställe att hyra, nackdel ännu, inflytt april.

2 kommentarer:

  1. Till salu-stället såg trevligt ut men som du skrev lite för lite mark plus att marken var ju full med veketåg så det behövs dräneras och på bilderna såg det ju ut som om det var lägsta punkten i omgivningen så det kanske inte ens går?

    SvaraRadera
  2. ehrm ja väldigt mycket tåg. det är väldigt mycket över hela orust. tror dels att det handlar om hårdpackad jord och dels att det är väldigt hög luftfuktighet. men i detta fallet finns det nog mer anledningar. dock fanns en tågbefriad yta för odling. Men vi kommer nog inte alls ens lägga bud. tror vi. Har tittat på ett ställe idag som kändes alldeles pensionärshärligt med kuvös och allt. + tryggt. lutar åt det men där är inte inflytt förens april någon gång...

    SvaraRadera